Nieuws

de.espirit.firstspirit.generate.ContentContext@43f3bda5

Persbericht: ebm-papst op Chillventa eSpecial

In plaats van in Neurenberg, komt de koel- en airconditioningsector in oktober 2020 online samen. Met Chillventa eSpecial heeft het beursbedrijf een online platform gecreƫerd voor exposanten en bezoekers, waarbij kennis wordt gedeeld en nieuwe producten worden gepresenteerd.

In juni 2020 werd, te midden van de aanhoudende pandemie, besloten dat Chillventa pas in 2022 weer zou plaatsvinden in Neurenberg. In plaats daarvan zullen deelnemers van over de hele wereld elkaar ontmoeten op een virtueel platform bij Chillventa eSpecial. ebm-papst zal het thema natuurlijke koudemiddelen behandelen en onder andere de nieuwe AxiEco Protect serie presenteren. Deze axiaalventilator is geschikt voor gebruik in verdampers, compressorkoelsystemen, condensors, warmtepompen, shockvriezers en meer.

AxiEco Protect
Met name in de koel-, ventilatie- en klimaatregelingsbranche heersen zware omgevingsomstandigheden. Dit vraagt om zeer efficiënte, elektrisch en mechanisch robuuste oplossingen. Dankzij het aerodynamisch geoptimaliseerde ontwerp en de hoge snelheidssterkte bereikt de AxiEco Protect luchtdrukken van ongeveer 500 Pa en luchtdebieten van meer dan 12.000 m³ / h. Deze hoge vermogensdichtheid maakt het met name de ideale oplossing voor toepassingen in kleine installatieruimtes. Beide versies van de AxiEco Protect - met EC- en AC-technologie - voldoen volledig aan ErP en de manier waarop ze worden geproduceerd is milieuvriendelijk en bespaart natuurlijke hulpbronnen. Dit betekent dat fabrikanten niet worden gedwongen om dure en tijdrovende technologieconversies uit te voeren.

Presentatie bij Chillventa eSpecial
Nico Timmermann, Teamleider Koeltechniek in Sales bij ebm-papst, zal tijdens het online event de nieuwe AxiEco Protect serie presenteren. Deelname aan Chillventa eSpecial is tegen betaling, maar gratis tickets zijn verkrijgbaar via ebm-papst op www.ebmpapst.com/chillventa. U kunt zich dan aanmelden via www.chillventa.de/nl/special-participation.

"Zeer efficiënte axiaalventilator voor een breed scala aan toepassingen"

Presentatie door Nico Timmermann

15 oktober 2020 om 11.15 uur CEST.

de.espirit.firstspirit.generate.ContentContext@43f3bda5