Nieuws

de.espirit.firstspirit.generate.ContentContext@46747da

Nieuwsbericht: Krachtig, compact en stil: de RVE45

De RV45 is ontwikkeld voor de speciale eisen die medische ventilatie apparatuur met zich mee brengen. De compacte DC-radiaalventilator heeft zichzelf bewezen als de beste in de gezondheidssector. Nu is de RV45 verder ontwikkeld voor gebruik in industriƫle toepassingen en komt opnieuw op de markt als RVE45

De RVE45 biedt dynamische, efficiƫnte en stille luchttoevoer. De ventilator is zo compact gebouwd dat hij niet groter is dan een tennisbal.

Vanwege zijn speciale kenmerken kan de extreem compacte RVE45 geïmplementeerd worden in zeer uiteenlopende industriële toepassingen. De dynamische EC-motor schakelt zowel snel als betrouwbaar tussen een hoge en lage druk.

De hoge snelheid tot 50.000 RPM produceert exact het benodigde vermogen, ondersteund door het lage massatraagheidsmoment van de rotor. Trilling absorberend materiaal en ideale aerodynamica zorgen voor een bijzonder stille werking. Daarnaast heeft de RVE45 onderhoudsvrije kogellagers, waardoor een hoge levensduur gegarandeerd is.

Wilt u weten waar de RVE45 al betrouwbare prestaties levert? De vijf genoemde toepassingsgebieden hieronder zijn een voorbeeld van de mogelijkheden:

Constructieve vrijheid voor vacuümheffers
Vacuümheffers vereisen zeer gevarieerde en wisselende drukken. Bij het optillen en vasthouden van voorwerpen is een hoge druk vereist.

Efficiënte werking op accu’s bij ademmaskers
In productielocaties is er werk dat alleen kan worden uitgevoerd met ademhalingsmaskers, bijvoorbeeld werken in spuitcabines.

Extreem stil voor medische matrassen met wisseldruk
Matrassen met wisselende druk zijn profylactische maatregelen die de druk op gevoelige delen van de huid verminderen wanneer mensen bed gebonden zijn.

Compact en stil voor mobiele afzuigsystemen en filtratie
Hygiëne speelt een centrale rol in nagelstudio’s of bij pedicures. De gezondheid van deze beroepsbevolking en hun klanten is nog belangrijker.

Voor nauwkeurige drukafstelling bij het vullen van noppenfolie
Fragile goederen moeten hun eindbestemming onbeschadigd bereiken. Hiervoor worden deze goederen vaak verpakt en beschermd met noppenfolie.

de.espirit.firstspirit.generate.ContentContext@46747da