ebm-papst Benelux bedrijfsportret

ebm-papst Benelux is een organisatie die als marktleider actief is met de verkoop, levering en service van een compleet gamma ventilatoren, motoren en regelapparatuur voor toepassingen in de meest uiteenlopende applicaties.

ebm-papst Benelux te Beek en Donk

In de wereld van de lucht- en aandrijftechniek volgen de technologische ontwikkelingen en veranderingen elkaar in snel tempo op. Het is onze doelstelling om lucht zo intelligent en geruisloos mogelijk te verplaatsen. Hoogwaardige technische kennis van motoren, aerodynamica en elektronica zijn onze succesfactoren.

Hierdoor zijn we als geen ander in staat snel in te spelen op de specifieke behoeften die er bij praktisch iedere individuele afnemer bestaan; voor toepassingen in de kleinste ruimte, in grote afmetingen of onder extreme omstandigheden.

ebm-papst Benelux is een efficiënte en daadkrachtige "marketing & sales"-organisatie, die wordt gekenmerkt door een effectieve structuur, met een grote toegankelijkheid en korte lijnen. Centraal gevestigd in Beek en Donk en met een verkoopkantoor in België.

Door het samengaan van de legendarische Duitse fabrikanten van elektromotoren en ventilatoren: EBM, Papst en MvL is het nieuwe consortium "ebm-papst" wereldmarktleider en levert een uniek programma producten. Meer dan 10.000 medewerkers ontwikkelen, produceren en distribueren wereldwijd motoren en ventilatoren. De Research & Development-afdelingen van ebm-papst leveren top prestaties, waardoor ze de concurrentie de beroemde neuslengte voor blijven.

Bedrijfscatalogus ebm-papst
Bedrijfscatalogus