Date Description Download
21 dec 2012 magº TV december

Chillventa 2012 in Nuremberg - Interview met Rainer Hundsdörfer - Nieuwe trainees bij ebm-papst - GreenTech EC ventilatoren voor Fan Coils geïnstalleerd in hotel Abasto bij München

 
12 dec 2012 EC Motor met geïntegreerde besturing.

Om het palet aan keuzemogelijkheden op het gebied van modulaire systemen uit te breiden met een combinatie van modules biedt ebm-papst zijn elektrisch gecommuteerde interene rotormotor in grootte 63 (ECI 63) ook aan in combinatie met een geïntergreerde K4 besturing.

 
06 dec 2012 magº TV november

Chillventa 2012 in Nürnberg - Interview met Rainer Hundsdörfer - Nieuwe stagiaires bij ebm-papst - GreenTech EC-Ventilatoren in Hotel Abasto bij München

 
03 dec 2012 ebm-papst koopt gearbox specialist Zeitlauf.

De ebm-papst Group, wereldmarktleider op het gebied van motoren en ventilatoren, zal vanaf 1 januari 2013 samen gaan werken met gearbox fabrikant Zeitlauf.

13 nov 2012 ATEX certificering

Moderne koelmiddelen mogen geen gevaar vormen voor het milieu, mogen maar weinig broeikasgassen uitstoten, maar moeten wel een goede koelcapaciteit genereren.

07 nov 2012 Every day is a Green Day

Deze week staat alles bij ebm-papst Benelux in het kader van de wereldwijde campagne ‘Every day is a Green Day’. Deze campagne is ontwikkeld om meer betekenis te geven aan onze ‘GreenTech’ bedrijfsfilosofie.

02 nov 2012 Nieuwe sales engineer rayon Zuid

Vanaf september is Ruud van der Aa gestart als sales engineer bij ebm-papst Benelux voor Rayon Zuid. Ruud is na de HTS gestart bij Siemens in de Industriële Automatisering. Daarna heeft hij zijn werkervaring verder opgebouwd als accountmanager bij NRE, bij ASML en als sales engineer bij het Japanse Proface.

 
22 okt 2012 Nieuwe magº

De magº is er weer! Heeft u deze niet ontvangen? Meldt u dan nu aan via verkoop@nl.ebmpapst.com of bel naar (+31) 0492 502 961. Daarnaast kunt u de magº ook via onze website lezen.

 
17 okt 2012 ASERCOM Award

De vereniging van de Europese fabrikanten van componenten voor koel- en klimaattechniek (ASERCOM), heeft dit jaar twee keer de ‘ASERCOM Energie Efficiëntie Award’ uitgereikt. Dat is dit jaar voor het eerst besloten doordat de diversiteit van de inzendingen voor de award zeer groot was.

28 sep 2012 mag°TV september

Een nieuwe mag TV met onder andere nieuwe beelden van de GreenWeek - Informatie over AxiTop - ebm-papst marathon

 
07 sep 2012 We like ebm-papst

Deze zomer is de officiele ebm-papst Benelux Facebook pagina gelanceerd! Like onze page en houdt onze nieuwe mag in de gaten voor een leuke actie!

 
05 sep 2012 Klein maar krachtig!

De experts van ebm-papst op het gebied van productontwikkeling en EC technologie lanceren een nieuwe serie kleine ventilatoren.

13 jul 2012 Verandering management

Na zes jaar als voorzitter van de Raad van Bestuur van de ebm-papst Group, zal Hans-Jochen Beilke (62) zoals gepland op 30.09.2012 met pensioen gaan.

18 jun 2012 mag°TV nieuwsflits juni 2012

Met o.a.: De Minister President van Baden Württemberg Kretschmann bezoekt ebm-papst tijdens de HMI – ebm-papst exposeert tijdens de China Refrigeration 2012 – Compact fan DV 6300 zet nieuwe benchmarks – Groene lichten voor electrische voertuigen in St. Georgen

 
19 jun 2012 Wederom omzetgroei voor ebm-papst in 2011-2012

The ebm-papst Group has earned the highest turnover of its corporate history. The world's leading manufacturer of fans and motors finished out the fiscal year ended March 31st, 2012 with sales revenue of 1.377 billion EUR (+5%). At the fiscal year-end, the fan specialist employed a staff of 10,564 worldwide.

19 jun 2012 Innovatieve externe motor koelingen

ebm-papst introduceert het nieuwe assortiment van externe motorkoelingen. Deze koelingen zijn speciaal aangepast aan de huidige eisen van de markt. Mede daardoor voldoet nu bijvoorbeeld de interne motor technologie aan de IP 66 beschermingsklasse

30 mei 2012 DV 6300 - De nieuwe oplossing

ebm-papst zet nieuwe standaarden met de DV 6300 compact ventilator (S-Force). De ventilator is 51 mm hoog, is zeer efficiënt en het geluidsniveau van de ventilator is zeer laag. Kortom, met de DV 6300 hebben wij nieuwe maatstaven gedefinieerd. Kies vandaag nog voor de oplossing met de hoogste prestatie!

02 mei 2012 Nog meer IP 68

Het programma voor de compact ventilatoren van ebm-papst die geschikt zijn voor IP68 is sterk uitgebreid. Vanaf heden heeft ebm-papst elke maat vanaf 40x40 mm t/m 152mm rond in IP68.

27 apr 2012 ECI 4240

Kleine aandrijfmotoren worden tegenwoordig in veel applicaties gebruikt, zoals bijvoorbeeld bij automatisering, verpakkings technologie, laboratorium en medische technologie. Het mag dan ook logisch zijn dat de gebruikers hiervan op maat gemaakte techniek eisen.

25 apr 2012 Ventilatoren voor airco systemen

Er kan wederom een nieuw product toegevoegd worden aan de GreenTech productreeks van ebm-papst. Deze keer gaat het om de nieuwe radiaal ventilatoren voor air-conditioning systemen.

18 apr 2012 Volg ebm-papst Benelux!

Om continue up to date te blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom ebm-papst en ebm-papst Benelux kunt u ons via verschillende online kanalen volgen.

 
13 apr 2012 Every day is a GreenDay

Milieubescherming, duurzaamheid en efficiëntie intensiever inbedden in de dagelijkse werkzaamheden en in de manier van werken van alle medewerkers van ebm-papst wereldwijd! Dat is waar de trainees van ebm-papst naar streven.

03 apr 2012 ebm-papst wint ‘AL-KO Leverancier van het Jaar’-award

De beste leveranciers van de AL-KO Kober Group, inclusief ebm-papst, ontvingen in december 2011 de "AL-KO Leverancier van het Jaar" Award . De leveranciers werden bekroond met de prijs voor hun uitstekende prestaties in vijf categorieën: Performance, betrouwbaarheid, kwaliteit, innovatie en samenwerking.

29 mrt 2012 Goed boeren met de nieuwe stalventilatoren van ebm-papst

Energie efficiënte ventilatoren worden steeds belangrijk in de agrarische sector. Aangedreven door wettelijke eisen en stijgende energie kosten, heeft deze markt steeds meer behoefte aan nieuwe energie efficiënte oplossingen.

07 mrt 2012 Meer efficientie door nieuwe EC GreenTech compact fans

De moderne ventilatie techniek is sterk gefocust op dat de ventilatoren die gebruikt worden in ventilatie, airconditioning en koeling systemen zo energie efficiënt mogelijk werken. ebm-papst creëert hiervoor nieuwe maatstaven met de GreenTech EC compact fans.

23 feb 2012 ebm-papst geëerd als bedrijf voor klimaat-bescherming

Op 17 january 2012, hebben de vertegenwoordigers van "the group of Climate-Protection Companies", waaronder Hans-Jochen Beilke, Chairman of the Board of Managing Directors van de ebm-papst Group, Dr. Philipp Rösler, German Federal Minister of Economics and Technology, en Prof. Hans Heinrich Driftmann, President of the German Chamber of Industry and Commerce (DIHK), in het "Haus der Deutschen Wirtschaft" in Berlijn ontmoet.

18 jan 2012 VSK Seminar

Dit jaar organiseert ebm-papst Benelux voor het eerst een seminar tijdens de VSK. Dit seminar zal geheel in het teken staan van ErP en GreenTech.