Date Description Download
05 dec 2013 Minimaal energiegebruik bij maximale luchtsnelheid

De compacte designs van o.a. IT/Communicatie en automatiseringsapparatuur, frequentieregelaars, lasapparaten en solar omvormers vragen om speciale ventilatoren die de restwarmte afvoeren van de vele componenten. De experts van ebm-papst St. Georgen hebben speciaal voor deze applicaties een nieuwe generatie high-performance ventilatoren ontwikkeld, genaamd: S-Panther

29 okt 2013 De FlowGrid, geluidsreductie zonder vermogensverlies

De FlowGrid luchtrichter van ebm-papst – dé efficiënte manier om het geluidsniveau in koel-, ventilatie- en airconditioningstechnologie drastisch te verlagen.

08 okt 2013 ebm-papst Benelux presenteert nieuwste technologieën tijdens VSK 2014

ebm-papst Benelux is tijdens de VSK 2014 wederom groots vertegenwoordigt. De VSK is dé vakbeurs in Nederland op het gebied van verwarming, sanitair, klimaatbeheersing en koudetechniek.

25 sep 2013 Thermisch management voor LED koplampen

Moderne LED koplampen zorgen voor vooruitgang op het gebied van energieverbruik, verlichting en productlevensduur. Het thermisch management van de LEDs heeft echter speciale aandacht nodig. Kleine compact ventilatoren, speciaal gemaakt voor auto’s, kunnen hierbij helpen.

08 aug 2013 ebm-papst versterkt technologisch leiderschap met nieuw modern testcentrum in St. Georgen

ebm-papst, 's werelds grootste fabrikant van ventilatoren en motoren, gaat investeren in een nieuw testcentrum in St. Georgen en zal daarmee de positie van de onderneming op het gebied van de technologie verder ersterken. De baanbrekende ceremonie werd gehouden op woensdag 17 juli.

 
22 jul 2013 Al het goede komt in drieën

Te heet. Te koud. Maar vooral te luid. Het komt maar zelden voor dat een climate control systeem erin slaagt om iedereen tevreden te stellen. De oorzaak hiervan ligt meestal bij de conventionele AC-ventilatoren in de blower convectoren, oftewel, de zogenaamde fan coils.

03 jul 2013 Tayfun Altiparmak: Spare parts België

Het Belgische team van ebm-papst Benelux is uitgebreid met onze nieuwe collega, Tayfun Altiparmak. Tayfun is vanaf nu verantwoordelijk voor de verkoop van spare parts in België.

01 jul 2013 Systeemoplossing voor condenserende keteltechnologie

ebm-papst, de grootste leverancier van premix gasventilatoren en de ontwikkelaar van volledige verbranding systemen, presenteert de nieuwste systeemoplossingen op het gebied van condenserende keteltechnologie.

13 jun 2013 ebm-papst TV - Jaarlijkse persconferentie 2013

Rainer Hundsdörfer, Voorzitter van de Raad van Bestuur van de ebm-papst Group, doet verslag over het laatste boekjaar en geeft een vooruitzicht op het komende jaar.

 
12 jun 2013 The sound of silence; succesvol seminar!

In het verlengde van de wereldwijde campagne: Every day is a Green Day, werd het vervolg van de campagne gelanceerd op woensdag 5 juni 2013. Iedere vestiging van ebm-papst mocht hier wederom haar eigen invulling aan geven.

21 mei 2013 Junior product manager: Tijs de Bruin

Vanaf april jl. is Tijs de Bruin gestart als junior product manager bij ebm-papst Benelux.

08 mei 2013 RadiCal: Hoe iets goeds nog beter kan worden

De bedrijfsfilosofie van ebm-papst volgt de stellige overtuiging dat ieder nieuw ontwikkeld product zijn voorganger moet overtreffen op economisch en ecologisch gebied. Hier wordt wederom aan voldaan met de nieuwe serie radiaal ventilatoren voor lagedruk, genaamd, RadiCal ®. Deze ventilatoren worden vooral gebruikt in toepassingen met ventilatie en air-conditioning technologie.

03 mei 2013 ebm-papst wint drievoudige onderscheiding bij GWA Profi Awards

De jury koos ebm-papst als winnaar in de categorieën: "Coherentie en Consequentie" en "Duurzaamheid". Oprichter Gerhard Sturm werd ook geëerd voor zijn bijdrage aan de "B-to-B Marketeer van het Jaar"award.

 
14 mrt 2013 Grote axiaal ventilatoren met Ex bescherming voor condensors in supermarkten

Door de recente focus op de bescherming van ons milieu, zijn natuurlijke koudemiddelen momenteel een populaire trend. Deze natuurlijke koudemiddelen kunnen opgesplitst worden in twee categorieën: de niet-brandbare koudemiddelen zoals CO² en de brandbare koudemiddelen zoals propaan of isobutaan

19 feb 2013 magºTV februari

RadiPac – Geoff Lockwood beantwoord vragen over "ErP" – AHR in Dallas – ebm-papst Indoor Masters – Vooruitblik ISH in Frankfurt

 
20 feb 2013 Axiaal ventilatoren voor koelers, de AxiCool!

Belangrijke eisen voor ventilatoren die gebruikt worden in verdampers zijn vooral een hoog rendement, levensduur, robuustheid, maar ook een compact design zodat er ruimte bespaard kan worden. ebm-papst voldoet aan deze eisen met de nieuwe AxiCool ventilator series.

23 jan 2013 Plug & Play

De energie efficiënte EC technologie heeft zichzelf al regelmatig bewezen op het gebied van ventilatoren. Het hoge rendement, de betrouwbaarheid en controleerbaarheid, het lage geluidsniveau en de intelligente MODBUS-communicatie, hebben een grote bijdrage geleverd aan dit succes.